21/10/2012 – Tertúlia de contes al C.A.T.

lobo-obo. Isabela Méndez

Diumenge, 21 d’Octubre de 2012, a les 12:00 h.

El C.A.T. acull per tercer any consecutiu el Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de mots 2012, amb una proposta engrescadora, entretinguda i participativa. L’espectacle Tertúlia de contes anirà a càrrec del grup Ara Va de Bo, acompanyat per La Bicicleta i la narradora oral i cantant veneçolana Isabela Méndez.

Novament el Centre Artesà Tradicionàrius, dins la seva programació presenta activitats adreçades a tota la família, les Matinals de diumenge al matí al C.A.T., tornen amb més força i entusiasme que mai. Aquest any la participació serà la clau per seguir la pista d’un munt d’iniciatives basades en la creació col·lectiva, el procés musical i el desenvolupament artístic en totes les seves manifestacions.

Us presentem un primer tast amb l’espectacle Tertúlia de contes, una tria d’històries que es miren i s’escolten i d’un grapat de cançons d’anada i tornada Catalunya-Veneçuela que es canten i es ballen.

  • Ara Va de Bo explicarà el conte El sol i l’eriçó, de Pep Albanell amb dibuixos de Fina Rifà (estrena absoluta) i el de Les tres caputxetes.
  • Isabela Méndez explicarà el conte El Lobo Obo, sent ella mateixa l’autora i il·lustradora.
  • La bicicleta explicarà els contes El mag dels estels i Pim-pam-poma!

Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius
Adreça: Pl. Anna Frank, s/n (Veure plànol)
Preu: Entrada lliure

Autor: admin

Soy actriz, escritora, cantante y cuentera. Amo la poesía y el dibujo. He trabajado en Vzla, NY y Esp. Vivo en Bcn. Mis obras tienen @ copyright.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *